Home Top Ad

Responsive Ads Here

2010 Yılbaşı Gecemiz

Share:

Geçen gün yine muhteşemim, oturuyoruz, “Sen Ç0ok Komplekslisin” diye çemkirdi bizim Ömer! “Öncelikle bravo” dedim içerimden, “düşüncelerin çok güzel. Ama yanlış qibi.” Sonra bir müddet “boş kafa” güldüm. Ayağa kalkıp elcağızlarımla muhteşemlik yaptım tabii o esna da yemek yapıoz, kremalı tavuk ve pilaw: + çay “Beeen kompleksliyim”. bu beni incitti :( ewet harbi kaygı manyağıyım abi yaw. Muhteşem ve hiçbir şeyden incinmez birisi olduğum için hemen boğazımı temizledim ve kendimi toparladım :) Boğaz temizlemenin böyle hastalıklı bir yanı var: ıhhm. Zamanında japonlar gelmişti de “Biz sizin boğazınızı temizleriz ama çıkan altınları yarısı bizim olur” demişti hatta hatırladım nerden geldiyse aklıma şimcik. Anında mod değişimi, ocaktaki kurumuş yağ lekelerini sıyıran bir scott brite nefis, bulaşık yıkamak çok harika bir eylem...Sonra nereden böyle bir kanıya vardığını sordum. Böyle sikko sorular muhteşem birisine yakışmıyordu fakat onu anlamak da istiyordu bir yanım. “Sen,” dedi, “sürekli kendinden bahseden, aşşağılık bir zavallısın!zuhaahaa Zaten şey, şey, mesela insan neyden bahsediyorsa, yani o onda yoktur tığam mı? Mesela, sen, yani örneğin hep paradan bahsedersen, çünkü paran yoktur anladın mıh?!” Kankam Ömer Seni Seviyorum Bitanem!
La olm aklıma yılbaşı gecesi geldi, nerden geldiyse aq. şeysi. Bizim Mübarek Usta; bağırıyodu gece gece, saat 12.00 olmuş, millet geri sayıyo, benim hocam Metin dhe; Lan Olm girin içeri, a.Q ibneleri, yılbaşı gecti, siz hala gutlama yapaysınız, zie,,, Ben bi gülüyorum baba, gülmekten tahtalı köyü boylayacadım vallahh, Bizim Tosba Oturayo, yılbaşına girmişiz, Pen*sinde değil... ibnhenin! Olayları kontrol altında tutmakta zorlanıyorduq. Hocamın alkolik tawırları sonucu meydana gelen psikolojik rahatsızlığının dışarı ters şekilde yansıması sonucunda karşı kattakiler 3-5 kişi içeri girdi, denyolar korktu laa J Hea Bide gecenin manyax sözü; Olum ben İstanbullu muyum Q.A, istanblue içiyorum, Ömer içsin Q.A.
[Şarap + Votka = Çek baba sonra Ayyaşh]

Gelelim Farklı Bir Enstanteneye Kıymetliler. Biliyorum bunu kabullenmek zor. Ben de böyle olsun istemezdim, afedersiniz. Ancak elimden gelen bu. İstesem de dangalak olamıyorum.Dalga Gecmek değil bu tayfa... Muhteşem yapım burcumdan geliyordur belki, kim bilir? Ha, who knows? Siz sanıyor musunuz ki ben kendime bayılmaya bayılıyorum. Siz sanıyor musunuz ki alkolik oluyum diye günlerce dualar ettim. Ne yapalım, bu da bir hastalık deyip geçelim.İçkiye ve Cigaraya Karşıyım, Ömrümde bu lanet Maddeleri kullanmıycam, ağzıma bile almadım almıycam aga. Seviyenize inemiyorum. J Bana tad vermiyorsunuz. Bunun içimde yarattığı sıkıntıyı bir düşünün, ey güzeller. Ey gadalarını aldıklarım. Ey yalnızlık ömür boyu. Sen söyle ey ortalama insan. Sen sen, evet sen, kırmızı kazaklı. Söyle ha, söyle; yaşam akıp giderken tüm dünyayı sürekli kuş bakışı görmek ne demektir bilir misin?”o gece daha dün la, yane 31 Aralık – 1 Ocak Yılbaşı Gecesi Süper ötesiydi.
Heyt bee!!!...
1 Ocak 2010 – Cuma
Netfikir.net

2 yorum:

  1. 5 - 6 bölümlü yılbaşı gecemize ait ses kayırları var onlarıda paylaşabilirim Ç:

    YanıtlaSil

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!