Home Top Ad

Responsive Ads Here

Softreklam.Com Sitesine Teşekkürler

Share:
Softreklam.Com Site Yöneticilerine ve Çalışanlarına NetFikir.Net Olarak Teşekkür Etmek İstiyorum. Bu Yazımızdan Hemen Hemen 2 Ay Öncesinde Softreklam Promosyon Ürünleri Dağıtmıştı, Bu Benim Gibi Diğer Birçok Softreklam Yayıncısını da Sevindirmiş Olmalıdır. Ürün Olarak Çok Sayıda Güzel Kalemler ve Saat Dağıtılmıştı. Sadece Böyle Birşeyi Düşünmeleri Yeterliydi; Türkiye'nin Sivas İlinin Güzel İnsanının Davranışını Göstermektedir Bu Eylemler.
Diliyorum; Softreklam.Com Daha Nice Promosyon Ürünleriyle Bizlere Değer Verdiğini Tekrar Tekrar Göstersin, Ayrıca Softreklam Promosyon Dağıtım ve Basımında Görev Alan Dijimatbaa Firmasına da Teşekkür Ediyorum.



Softreklam Diğer İnternet Reklamcılığı Yapan Siteler Gibi Hizmet Vermiyor, Verilen Hizmetlerin Üzerinde Hizmet Veriyor, Softreklam'ın Bu Güzel ve Ilımlı Davranışları Farkı Yaratıyor, İddaa Ediyorum ki; Çok Sayıda Ppc - Ppa - izlekazan - Süper Teklif Link Tıklamalı Sitelere Üyeliğimle Başvuruda Bulundum Ancak; Softreklam Kadar Hiç Bir Şirket Bana Güven ve Kolaylık Sağlamadı. Google İle Bir Süredir Kazanmıştım ve Hala da Kazanmaya Devam Ediyorum, Softreklam ile Çalışmak, Google Adsense ile Çalışmaktan Daha verimli. Bunu Tüm Site Adminleri Adına Buradan Belirtmek İsterim. Çoğu Kullanıcı İnternet Kazancı Konsunda Benimle Aynı Fikirdedir...

Softreklam.Com Çalışanlarına Teşekkürler! Başarı ve Huzur Dolu Çalışmalar Diliyorum...

2 yorum:

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!