Home Top Ad

Responsive Ads Here

PMYO Mülakatina Katilacağim

Share:
The image “http://static.twoday.net/atatuerk/images/atat.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
Mustafa Kemal ATATÜRK ve Türk Milleti Adına Bu Sınavları Can-ı Gönülden (Polis Meslek Mülakatları ve Yazılı Sınavı) Kazanıp Geçmek İstiyorum?


http://www.iskenderun.pol.tr/haber/pmyo1.jpg

12.08.2009 Tarihinde Afyonkarahisar PMYO'da Mülakat Sınavım Var. Umuyorum; Gececeğim Bu Sınavı ve Bu Cennet Ülkenin Güzel İnsanına Hizmet Edebilecek Bir Statüye Gönlümün Dileğiyle Ulaşmış Olacağım.

Neden Polis Olmak İstiyorum?

İlk Olarak Şunu Belirtmek İsterim; Biz Türkler Yıllar Boyunca Asilliğimizle Tarih Sayfalarında Çok Defa Yer Almış ve Destansı Olaylara Bizzat Aktörlük Yapmışız. Faşist Tavırlar Bir Tarafa; Bu Güzel Vatan Defalarca İşgal Edilmiş, Yıllar Boyunca Bize Üzerinde Yaşadığı Türk Ulusuyla Bağımsızlık Sevgisini ve Mücadelesini Tattırmıştır. Böyle Güzel Bir Millete ve Böyle Cennet Vatana En Büyük Hizmet Edebileceğim Konumlardan Birisi Şüphesiz; Polislik Mesleğidir. Polislik Statüsününe Sahip Olmamda Gözümde Ne Üstlük nede Büyüklenme Gibi Şeyler Asla Yoktur, olmayacaktır.

1. Birilerinin Elinden; Polis Olarak Tutmak, Yardım Etmek, Bana İnanılmaz Mutluluk Verir.
2 Çocuklara, Kendimden Küçüklere iyiyi, doğru olanı; güzelliklerle anlatmak Polis Olarak Daha Kolay Olacaktır, Zira Geleceğimiz Küçüklerimize Emanet...
3. Sadece Bu İşi Sevmek hem de hayalini kurarak sevmek...
4. Polisliği Kendime Yakıştırıyorum ve Her Koşulda İyi Bir Polis Olacağıma inanıyorum.
5. Üniformaya Hastayım.

Hiç yorum yok

NetFikir.Net Size İnternetten En Güvenilir ve En Pratik Bilgileri Sunmak İçin Düzenlenmiş Bir Web Platformudur. İstek, Öneri ve Eleştirilerinizi Hiç Çekinmeden İfade Edebilir, Sizde Sitemizde Yazar Olabilirsiniz. Ücretsiz Sizinde Bir Web Siteniz Olsun! Web Sitenizin Olmasını İstiyorsanız veya NetFikir Ailesine Katılarak Sizde Yazar Olmak İstiyorsanız Bu Alanımızdan Görüşlerinizi Yazarak Bize Ulaştırabilirsiniz. Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz!